Kunder og medier der bruger mig: DR, TV2, Ræson, Berlingske, BT og Tyrkiske aviser

Det siger en bruger om mig:

“Tusind tak for en saglig, upartisk og velinformeret dækning. Det har vi brug for i den danske debat. Jeg håber du får “taletid” fremfor de såkaldte “Tyrkiet-eksperter”, der hver især har deres skjulte dagsorden.”

Her kan du høre om mit speciale i Danmarks radio P1, der omhandler en global social bevægelse, der hacker regeringer.

Her kan du høre om min analyse i forhold til borgmestervalget i Tyrkiet, hvor Erdogan tabte den 23. juni 2019.

https://www.dr.dk/radio/p1/p1-morgen/p1-morgen-2019-06-25#!01:09:22

 

Her kan du læse om min analyse i ræson.

Teaser:

Aldrig er et borgmestervalg, som i Istanbul, omdiskuteret I så mange og store hovedstæder verden over, fra Washington til London og København. 

Redaktioner diskuterer om årsagen, som var det en verdenshistorisk boksekamp af Muhammed Ali om verdensmesterskab. Der blev skrevet historie imod Erdogan og det er af kolossal betydning.

Ligesom Muhammed Ali i bokseverdenen “gjorde det umulige” og chokerede som den totalt ukendte “the underdog” i 1964 over Sonny Liston imod alle odss- så gjorde Imamoglu det samme mod Erdogan og co. i det første valg d.31.Marts.

Men så blev valget annulleret. Så kom der omvalg d.23.Juni og så gjorde Imamoglu sejren efter igen, mod alle odds.
Som Muhammed Ali gjorde “det umulige” igen i 1974 og chokerede verden i den legendariske kamp mod George Foreman.

Imamoglus politiske sejr over Erdogan, fortjener den sammenligning til bokseverdenen, og Tyrkiets offentlighed er stadig ikke trods 10 dages debat kommet sig over, hvordan sejren over eller nederlaget for Erdogan om man vil, var muligt.

Jeg kaster et kritisk analytisk blik for Ræson om årsagerne ift. Erdogans nederlag i det historiske borgmesteromvalg i Istanbul d.23.Juni og bud på fremtiden for Erdogan og AKP og CHP.
Analyse for Ræson. Abonnement kræves.

Se det hele her

Jeg skriver løbende analyser om aktuelle og interessante udviklinger i Tyrkiet, som eksempelvis:

Historien om det militære kupforsøg- i Tyrkiet d.15.juli 2016.
Er en historie om de tre magtcentre, militæret, AKP og Gulen-organisationen, og sidstnævntes forsøg på med militær-voldsmagt at kuppe sig til magten.

🇹🇷 HISTORIEN OM DET MILITÆRE KUPFORSØG I TYRKIET DEN 15. JULI 2016 🇹🇷
🇩🇰 Følg med her, hvis du er interesseret i Tyrkiet og international politik.
I Danmark tager vi mange ting for givet, som ikke er naturgivent. Det gør vi, fordi det er selvfølgelighed for os som politiske traditioner som har hersket i over 100 år.
🇩🇰 Vi tager demokrati i vesteuropæisk forstand for givet
🇩🇰 Vi tager det for givet, at magten er tredelt i form af regeringen, folketinget og domstolene samt at disse alene er loyale over for grundloven og deres lov-definerede arbejdsopgaver.
🇩🇰 Vi tager det for givet, at uenigheder løses ved debat og ikke via militære kup eller politiske attentater. Det sidste politiske attentat i Danmark skete i 1896
🇹🇷 MEN i det følgende vil du læse om Tyrkiet, hvor de selvfølgeligheder ikke gælder. Derfor skal du yde mental kraft og træde ud af dansk kontekst og ind i een tyrkisk kontekst, der har sine egne logikker- hvis du vil udvikle en tilnærmelsesvis gangbar analyse af det politiske landska
🇹🇷 Du vil læse om den religiøst-politiske organisation, Gülen, der i 40 år har arbejdet med en skjult politisk dagsorden under mottoet: Målet helliger midlet, selv hvis midlet er politisk attentat og militærkup. Gülen-organisationen har på sin vej for at realisere målet om magtovertagelse i Tyrkiet infiltreret det tyrkiske politi, militæret og domstolene.
🇹🇷 Har du mod på en rejse ind i et land, hvor danske selvfølgeligheder ikke hersker?

Du kan se hele analysen her

Jeg analyserer og skriver også på tyrkisk om tyrkiske samfundsforhold, eksempel

“15 Temmuz 2016´dan kalan minik Yunus ve Mustafa amcanın hikayeleri bize ibret olmalı”

Se artiklen her

 Min kompetenceprofil

Ifølge velkendte styrkeprøver repræsenterer seks nøglebegreber mine topstyrker. Kreativitet: Det at tænke på nye og produktive måder at gøre tingene på. Nysgerrighed i betydningen: Du stiller altid spørgsmål og finder alle emner og temaer fascinerende. Du elsker at opdage og udforske. Dømmekraft i betydningen: At gennemtænke og se tingene fra alle sider er vigtige dele, af hvem du er. Du drager ikke forhastede konklusioner, og dine beslutninger beror alene på solide beviser. Du er i stand til at ændre din holdning.
Vedholdenhed i betydningen: Du arbejder hårdt for at fuldføre det, du begynder på. Uanset opgaven får du den ud af døren til tiden. Du bliver ikke distraheret, når du arbejder, og du finder tilfredsstillelse i at færdiggøre opgaver.
Selvkontrol i betydningen: På en selvbevidst måde kontrollerer, det du føler, og det du gør. Du er en disciplineret person. Du har kontrol over dine lyster og følelser – ikke omvendt.
Tapperhed i betydningen: Du er en modig person, som ikke viger for trusler, udfordringer, besværligheder eller smerte. Du tør tage bladet fra munden i den gode sags tjeneste – selv i modvind. Du handler ud fra dine overbevisninger.
Videbegær: Du elsker at lære nye ting, hvad enten det er gennem undervisning eller på egen hånd. Du har altid holdt af skolen, læsning og museer, hvor end der er mulighed for at lære.
Det var lidt om mine topstyrker, men hvad betyder de så for mig i praksis?

Mit engagement og min passion for det respektive arbejde jeg udfører stiger markant, når jeg finder et arbejdsmiljø, hvor jeg kan anvende mine styrker og bruge dem i overensstemmelse med mit arbejde. De arbejdsmiljøer, hvor mine styrker bruges, inspirerer og motiverer mig. Med denne høje følelse af autentisk harmoni mellem min personlighed og mit arbejde, giver jeg mere energi til mine kundere og mine kollegaere. 

Som en af mine store danske kunder oplevede mig – Denne koncerndirektør for en stor dansk virksomhed, kommenterede hans oplevelse af mig, da jeg færdiggjorde en opgave for ham, som han så som næsten umulig: “Du har det højeste niveau af de fire E’er – Edge, Energy, Energizer og Execution, som jeg forsøger at måle min egen personlighed med”. Den vanskelige opgave gik ud på at få tre kontrakter hjem på en enkelt dag i ferietid. Jeg afsluttede opgaven med at bringe 9 samarbejdskontrakter hjem til ham på en halv dag.

Jeg nyder at levere kundeservice i verdensklasse. Så er det ligegyldigt om opgaven er komplekst og hård. Som afdelingsleder for NGO – dansk flytninge hjælp sagde om mig:
“Emir styrer i høj grad følelsesmæssige konsekvenser med robusthed. Han fortsætter sin kurs og styrer turbulens med stor indre fred. Han lider ikke af andres negative følelser. Han er ikke negativt påvirket af kritik af andre, og han er i stand til at stå over for modgang, som han overvinder med stor udholdenhed. Han har en robust og solid personlighed. Vil du stadig vide mere? Læs her

 

Emir styrer i høj grad følelsesmæssige konsekvenser med robusthed. Han fortsætter sit kursus og styrer turbulens med stor indre fred. Han lider ikke af andres negative følelser. Han er ikke negativt påvirket af kritik af andre, og han er i stand til at stå over for modgang, som han overvinder med stor udholdenhed. Han har en robust og solid personlighed.

Emir er i alle henseender drevet af selvtillid. Han søger det nye og udfordrende. Han møder nye og ukendte situationer med stor selvtillid. Han har stor tro på sine egne evner og vurderinger. “

Min tilgang til arbejde

Under testen fortalte hovedkonsulenten fra Holland, L & D-støtten Ludvig Brahm, mig i tilbagemeldingssamtalen: Jeg misunder karakteristikken i din arbejdsmetode.

Bagefter fortalte han mig, at evnen til at overveje omhyggeligt dækker følgende:

 1. Omhyggelig, opmærksom og præcis, der fungerer præcist.
 2. Stickler til detaljer, går ind i små ting og vil styre dem
 3. Risikoværdig, dimensionering af ting, ikke vil risikere noget

Og han fortalte mig, at evnen til at være praktisk og forretningsmæssig dækket over følgende:

 1.  Alvorligt pragmatisk, rettet mod praktisk nytte, ikke distraheret af følelser
 2. Målrettet, hensyntagen til effekt og udbytte
 3. Eksperimentering, prøvning af mere effektive måde.

Den logisk analytiske stil dækker over følgende:

 1. Samlet overblik abstraherer den brede oversigt, helikoptervisning
 2. Analytisk, dissekere til kernen
 3. Nøgternt objektivt, at kunne overveje uden følelse eller dom.

Han understregede ligeledes, at jeg kombinerer sjældne træk i min arbejdspersonlighed: “Evnerne i betragtning af omhyggeligt, Logisk analytisk stil og Praktisk forretningsmæssig stil findes sjældent sammen i én personlighed, MEN du har dem alle “

Kvalifikationer & Resultater

Herunder kan du læse udvalgte kvalifikationer og resultater. For uddybning kan du med fordel se min uddannelsesbagrund her, mine resultater i erhvervslivet kan du se her og slutteligt kan du se anderkendelser og referencer både på min LinkedIN og her

Udannelse

 • Kandidatgrad i sociologi. 
 • Certifikat i PeopleTools.
 • Erfaren bruger som konsulent af styrketest og professionel tilgang til styrkebaseret ledelse. 
 • Rutineret bruger som konsulent af personlighedstest (16-typer)

Erhvervserfaring

 • Co-Founder i BODYSHIFT
 • Co-Founder i MINDSHIFT
 • Co-founder i CARSHIFT
 • Chefkonsulent-hjulpet hundreder af kandidater i job på 2 år. 
 • Chefkonsulent- skabt vækst og omsætning for mange millioner for kunder. 

Ydelser og konsultation

“Hvis du ændrer den måde du anskuer din virkelighed på, vil den virkelighed du anskuer ændre sig”

Konsultation

Angrib nye markeder

Angrib nye markeder og få solgt dit produkt til millioner af mennesker

Vækst i din virksomhed

Skru op for handlekraften

Skru op for handlekraften i din virksomhed og se massiv vækst

Vækst i din virksomhed

Maksimer din viden

Maksimer dit salg ved at maksimere din viden om dine kunder

Hvad kan jeg holde foredrag om?

Ideudvikling

 

Branding

 

Målsætning og vision

 

Marketing

 

U

Forskning

 

Rekruttering

 

Betydningen af at netværke

 

Workflow i en virksomhed

 

Kontakt

Phone

+45 60 63 56 63

Email

e.d@emirdegirmenci.dk

Address

Jagtvej 76, 2200 København N

Skriv direkte til mig her

Emir Degirmenci

 

Presse & Medier

Pressemedlemmer er velkommen til at kontake os her vedr. Emir Degirmenci eller af hvilken som helst af hans virksomhed

Følg mig

Alle rettigheder forbeholdes  2018

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D