Nøgleordene i dette indlæg er: Uraditionel jobjagt, netværks netværk, 50% af stillinger ser ikke daglyset, mod.

600.000 danskere skifter stillinger om året.

Derfor er der er hav af muligheder for at finde ledige stillinger.

Så hvordan finder du de ledige stillinger?

Lav en research på de virksomheder du helst vil arbejde i. Gør det både online og med de trykte medier.

Ledige stillinger findes på det som hedder det skjulte jobmarked. Grunden til at det kaldes skjult er at 50% af de ledige stillinger aldrig bliver slået op.

Hvad gør du så for at finde ledige stillinger? Du bruger hele dit kontaktnet ikke kun de dele du kender bedst. En amerikansk sociolog har researchet sig frem til at dem som bruger netværkets netværk hurtigere kommer i job.

Ledige stillinger kræver at du sætter dig ind i kunsten om utraditionel jobjagt, som går ud på at finde genvejen til arbejdsgiveren.

Ledige stillinger kan findes ved lidt frækhed og lidt udfordring af dig selv ift. at turde turde at gøre noget nyt. Ligesom Pippi Langstrømpe: Det har jeg aldrig prøvet før så det kan jeg sagtens finde ud af.

Ledige stillinger kræver også at du tager mantraet: En fremmede er en ven som jeg endnu ikke har mødt. Som følge af det så kontakter og netværker du med vildt fremmede mennesker, i jobmesser, på nettet hvor du med et glimt i øjet og selvtillid fortæller hvorfor netop du kan indtræde den virksomhed og den værdi du netop kan skabe.

Ledige stillinger kræver mental forberedelse og det gør du jo allerede når du læser med her, og så kræver det at du er velklædt og går i passende tøj når du skal møde arbejdsgiveren.

Så er du godt kørende. Hvis du så også har sat dig ind i virksomheden, dens produkter, marked og helst også de mangler den har, som du kan gøre bedre, eller billigere for den. Så har du al vind bag dig til at løbe forberedt ind i de ledige stillinger.

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D