Job i varde kommune

Nøgleordene i dette indlæg er: Job i vardekommunne, job til alle, indstilling, fortæl din hjerne du kan – så kan du.

En velment provokation og udfordring til jobjægereJob i varde kommune
Du får tilbudt job i varde kommune og bor i København, hvad svarer du?

Det er med vilje jeg ikke skriver ledige, fordi der er ingen energi i ordet ledig. Jobjæger, har derimod kraft og placerer hovedansvar for udfaldet hos dig.
Fordi det er udgangspunktet. Det udgangspunkt er stærkt, tænk lige over dette:

Hvis du bor i Storkøbenhavn, og været jobjæger i længere tid end du selv kan holde ud, og du hører om job i varde kommune hvad tænker du? Job i Varde kommune er bare et tænkt eksempel, som indledning til en diskussion med dig.
Job i varde kommune er geografisk langt væk fra dig tænker du måske?
Det er det, men hvor langt væk er det mentalt? Meget af jobjægerens succesrate afhænger af indstilling. En sund indstilling er netop at være villig til at gøre meget (alt) for at ændre din situation. Job i varde kommune er en start på en ny epoke, hvor du er i gang, har nye kollegaer, nye opgaver, ny energi. Men job i varde kommune er også en afslutning på en fase hvor du var jobjæger, og nu kan kalde dig selv i job. Strategisk tænkt, så er det meget nemmere for dig at komme videre i din karriere når du allerede er i job end at fortsætte i samme situation med jobjagt. Den energi du vil bruge for at komme frem og tilbage mellem dit job i varde kommune, er en positiv energi der udretter og investerer noget i dit nuværende liv og fremtiden.
Der ligger en kæmpe kraft i vores overbevisninger. Det er vores overbevisninger der afgør hvor meget af vores potentiale i vores liv vi formår at omdanne til reel værdi for os selv. Job i Varde kommune er en stærk start for at afprøve din overbevisning om hvor stort dit arbejde betyder for dig. Fordi hvis du er overbevist om at job betyder meget ret meget, så vil din indstilling også være at gå langt, også til dit job i varde kommune. Vores overbevisninger kan åbne op for tankens veje eller blokere tankerne og mulighederne. Tænk lige på dette: Hvis en beder dig om salt fra det andet rum, og du går ind med ”overbevisningen om at salt ikke er at finde derinde” så vil du efter et par minutters søgning komme ud og bede om hjælp til at finde salt i rummet. Derefter vil den som kommer ind for at hjælpe finde salt rummet, lige overfor det sted du stod, på hylden. Den som hjælper vil så respondere, hvorfor kigger du ikke opmærksomt, hvis der havde været en slange der ville du have været bidt. Sagen er den, at så snart du siger ”Jeg ved ikke hvor salt er” så sender du en ordre til din hjerne, om ikke at registrere salt. I psykologien kaldes dette fænomen schotoma. Glem ikke at alt hvad du siger, ser, hører, mærker, smager bliver lagret i hjernen.
Derfor hvis du siger du ikke kan huske noget, så får du ret. Hvis du siger at du ikke kan overkomme job i varde kommune, så får du også ret. Men hvis du siger du godt kan mestre job i varde kommune, så giver du en ordre til dit nervesystem, for at åbne det sted hvor potentialet ligger i hjernen, som kan give dig det du har brug for, således at du kan overkomme og magte job i varde kommune.

Der findes et job til alle, men mange siger til dem selv, der finde ikke job til mig, og dermed overser de det faktum, at et job i varde kommune kan væren en begyndelse. Det handler om vores indstilling og om vi har modet til at gribe de chancer der kommer når vi forandrer vores indstilling. Det handler ikke så meget om job i varde kommune, eller Odsherred kommune for den sags skyld. Er du enig?

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D