Sociolog i analyse og entreprenør med handlekraft

Jeg ser mig selv som en komplimenterende kombination af akademiske og analytiske færdigheder der suppleres stærkt af en iværksætter og kreativ side. Min røde tråd er: Analyse-vedholdende handling-resultat som alle skal gå hånd i hånd. Jeg bruger mine skarpe sociologiske værktøjer til at spotte relevante markeder og kunder og min kreative iværksætter side for at handle på analyser.

Karriere og resultater

Viden og kompetencer fra min uddannelse

Med min BA og MA i sociologi har jeg skarp viden om samfundsmæssige instutitioners virkemåde, staten, arbejdsmarkedet, hverdagslivet, social ulighed, marginalisering, befolkningslevekår, samt kulturelle fænomener som: livestil, subkultur og minoriteter. Dernæst har jeg kompetencer og erfaringer med brug af kvalitative og kvantitative metoder.

Arbejdspladser og stillinger

Jeg har med mine kompetencer skabt stærke resultater som chefkonsulent i virksomheden DEKRA. Som familiekonsulent har jeg skabt gode resultater for Dansk Flygtninge Hjælp. Som analytiker har jeg produceret viden for Landsforeningen mod spiseforstyrrelser. Som vidensarbejder har jeg produceret undersøgelser for Det Nationale Forskningscenter For Velfærd (SFI). Som retstolk og simultantolk har jeg bygget bro mellem sprog og kulturer i danske domstole og myndigheder og borgere i mellem. Som Chefkonsulent i Vejen Til Arbejdsmarkekdet – Mindshift har jeg bygget bro mellem virksomheder, kandidater og kommuner. Som forfatter og foredragsholdere har jegi virksomheden produceret bogen og afholdt taler om sund livstil. “Sådan taber du 30 kilo på 3 måneder – ved tankens kraft”.

Tidligere chefer og kunder siger om mig

Chefer:

“Med din kundefokus har du skabt gode resultater for os. Med din teamwork-evner har du altid været god til at give en hjælpende hånd. Med dit entreprenørskab har du altid set muligheder, hvor andre har set begrænsinger. Med din oprigtighed har jeg altid haft stor tillid til dig. Med din kvalitetsbevidsthed har du altid fokuseret på de rette ting.”

– Koncerndirektør i DEKRA, Peter Laursen

“Emir er en særdeles reflekterende og en vidende mand. Han er meget observerende og det afføder skarpe og præcise rapporter af det arbejde, han udfører.”

– Afdelingsleder på Sjælland i Dansk Flygtninge Hjælp (Integrationsnet), Henrik Christensen

“Emir demonstrerede flere gange værdien: Af sin to-kulturelle baggrund, hans store netværk og hans positive tilgang til arbejdsopgaver.”

– Seniorforsker og bestyrelsesmedlem i Det Nationale Forskningscenter For Velfærd (SFI), Anika Liversage.

“Emir er et stort aktiv for enhver virksomhed. Vi sætter storpris på hans arbejdsiver og konsekvent høje niveau idet, at han begår sig ligegodt i både det tyrkiske sprog og kultur og det arabiske. Vores kunder blandt kommuner og domstole og myndigheder, har værdsat Emirs indlevelsesevner og kompetencer.”

– CEO i Tolkegruppen/Oversættegruppen, Jesper Søndergård.

“Emir har været sociologisk analytiker hos os. Han har gået til enhver arbejdsopgave med stort engagement og flid.”

– Leder af videnscentreret i Landsforeningen Mod Spiseforstyrrelser, Mia Falconer

“Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med Emir. Jeg var meget positivt overrasket over, hvor meget han havde sat sig ind i min situation, hans dedikation, seriøsitet og evne til at vise mig, hvad jeg skulle gøre.”

 – Jurist og kunde, Adam Sørensen

“Emir er vellidt blandt vores kunder i psykiatrien, på hospitaler, kommuner og blandt læger. Han er stabil, fleksibel og udviser stor respekt for sit arbejde. Emir behersker både Tyrkisk og Arabisk på højt niveau, og kan fange de små nuancer i sprogene.”

– Daglig leder i Social Medicinsk Tolkeservice, Anka Lalatovic.

Kollegaer

“Emir er en kompetent kollega. Han er meget medlevende og ærlig i sin undervisningsform, hvilket gør det meget troværdigt. Han er seriøs, rummelig og imødekommende som person.” 

– Area Sales Manager i DEKRA og Kollega til Emir, 

Emir en dygtig og målrettet kollega. Han har altid en positiv og konstruktiv tilgang til opgaverne. Han spreder faglighed og fokus. Han er en god kollega i dagligdagen i vores arbejdsteams. Emir er en stærk relations -og netværksskaber.”

– Chefkonsulent i DEKRA og kollega til Emir, Claus Jørgensen. 

“Emir er en god kollega og er via sit store netværk, dygtig til at løse opgaven på en venlig og imødekommende måde. Emir har en stor menneskelig indsigt og empatisk evne, som han bruger meget målrettet i forhold til at arbejde effektivt og skabe rigtigt gode resultater. Han er enorm ærlig og loyal som medarbejder og kollega.”

– Virksomheds- og integrationskonsulent i Rødovre jobcenter, Adisa Mujezinovic

Som socialrådgiver var jeg imponeret over Emirs passion og hele hans tilgang til beskæftigelse- og integrationsområdet. Han formår ikke blot at motivere borgerene i relevant arbejde, -selv jeg er blevet inspireret af ham og resten af medarbejderne/ teamet.

Med Emir føler man sig som teamplayer man bliver inkluderet i teamet og der bliver lyttet til ens forslag og ideer. Dette opdagede jeg allerede på dagen, hvor vi på kontoret havde en meningsfyldt brainstorming, og hvor alle deltog aktivt. Det var fedt, at man sammen opnår det ønskede resultat.”

– Socialrådgiver i Vejen Til Arbejdsmarkedet – Mindshift, Fatiha Saidi.

 

 

Forskning og publikationer

Uddrag fra Wikipedia om indslaget i DR vedr. mit speciale

“Emir Degirmenci, født i København i 1975, er cand. scient. soc. og blev kendt i offentligheden for sin forskning, da Københavns Universitet og DR vurderede hans speciale om Anonymous som forskning, der fortjener at komme ud til offentligheden. Som følge af dette blev Emir Degirmenci interviewet i DR P1’s program “Specialisterne”. Programmet blev offentliggjort d.  27. januar 2016.

Hans kandidatspeciale “Når man hacker de store, er det smartest at være anynom. Anonymous – en social bevægelse?” udforsker med kvalitative metoder for første gang i dansk kontekst internetfænomenet Anonymous (der er globalt) og kommer ind bag lukkede miljøer, der ellers er vanskelige at komme ind i, og dykker via specialet ned i hackerkulturen og hackernes subkulturelle univers via feltarbejde, interview og observationsmetoder.[4]”

Skrotning af bil

 

DRs interview med mig om min undersøgelse af den internationale bevægelse Anonymous

Udpluk fra min Forskning

 

Er ligestillingen i Danmark gået i stå?

 Unge andengenerations kriminelle – Ofre, forbrydere eller en blanding ?

 

Findes der en integreret og samlet magtelite, der træffer afgørende beslutninger i samfundet

Er det intelligens eller social oprindelse, der afgør succes i livet? Så kort kunne man formulere spørgsmålet, der er drivkraften i vores undersøgelse

Kvalifikationer & Resultater

Herunder kan du læse udvalgte kvalifikationer og resultater. For uddybning kan du med fordel se min uddannelsesbagrund her, mine resultater i erhvervslivet kan du se her og slutteligt kan du se anderkendelser og referencer både på min LinkedIN og her

Uddannelse

  • Kandidatgrad i sociologi.
  • Certifikat i PeopleTools.
  • Erfaren bruger som konsulent af styrketest og professionel tilgang til styrkebaseret ledelse.
  • Rutineret bruger som konsulent af personlighedstest (16-typer).

Erhvervserfaring

  • Co-Founder i BODYSHIFT
  • Co-Founder i MINDSHIFT
  • Co-founder i CARSHIFT
  • Chefkonsulent-hjulpet hundreder af kandidater i job på 2 år.
  • Chefkonsulent- skabt vækst og omsætning for mange millioner for kunder.

Ydelser og konsultation

“Hvis du ændrer den måde du anskuer din virkelighed på, vil den virkelighed du anskuer ændre sig”

Konsultation

Angrib nye markeder

Angrib nye markeder og få solgt dit produkt til millioner af mennesker

Vækst i din virksomhed

Skru op for handlekraften

Skru op for handlekraften i din virksomhed og se massiv vækst

Vækst i din virksomhed

Maksimer din viden

Maksimer dit salg ved at maksimere din viden om dine kunder

Hvad kan jeg holde foredrag om?

Ideudvikling

 

Branding

 

Målsætning og vision

 

Marketing

 

U

Forskning

 

Rekruttering

 

Betydningen af at netværke

 

Workflow i en virksomhed

 

Kontakt

Phone

+45 60 63 56 63

Email

e.d@emirdegirmenci.dk

Address

Jagtvej 76, 2200 København N

Skriv direkte til mig her

Emir Degirmenci

 

Presse & Medier

Pressemedlemmer er velkommen til at kontake os her vedr. Emir Degirmenci eller af hvilken som helst af hans virksomhed

Følg mig

Alle rettigheder forbeholdes  2018

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D