Udpluk fra mine professionelle resultater

Emir Degirmenci arbejdede med kriminelle miljøer og individer i København. Han var coach og mentor som filantropist mellem 1995-2001. Han spillede en central rolle i at reducere kriminaliteten i forskellige ghettoareer i København. Emirs arbejde opnåede en stor succesrate fordi kriminaliteten blev drastisk reduceret med 70%.  Resultaterne var særligt opsigtsvækkende fordi det skete i kølvandet på flere års forgæves indsats fra myndighederne. Eksempelvis, kan Nørrebro / Blågårdspladsen i 97-99, fremhæves.

Mange personer blev dekriminaliseret og resocialiseret. De fik genoprettet et anstændigt, personligt liv, familieliv og professionelt liv som følge af Emir Degirmenci’s arbejde.

Nogle af de metoder og teknikker, Emir brugte, var: Mindshift værktøjer, rollemodeller. Gadeplansmøder med de unge på dag og nat basis i en tæt opfølgning og håndholdt indsats. Det var stærke og oprigtige private samtaler, samt inspirerende offentlige oplæg hvor fremmøderne var store.

Emir Degirmenci: Har arrangeret en international forskerkonference om migration med deltagende forskere fra hele verden. Konferencen blev gennemført i 3 dage, og der var mere end 250 taler og 50 workshops. Konferencen var en kæmpe succes.

Emir Degirmenci: Har været inviteret af, TV2 (dansk tv),til gennemførelse af

en historisk simultan tolkning. Det var simultan og live tolkning af den tidligere Egyptiske præsident. Husni Mubarak, under det arabiske forår. Tolkningen blev sendt direkte på nationalt tv.

Emir Degirmenci: Spillede en central rolle i et særligt forløb for Syriske Flygtningekvinder. Projektet, hvor 70 flygtninge kvinder deltog, omhandlede  en sprogjob skole. Kvinderne skulle sprogbades med intensiv dansk og derefter komme ud til det danske arbejdsmarked. Projektet var et samarbejde mellem Helsingør kommune og Dekrajob. Emir Degirmenci agerede som  chefkonsulent og de to parter var hans kunder. Projektet var en kæmpe succes.

Emir Degirmenci: Har designet, gennemført og implementeret en banebrydende videnskabelig forskning. Forskningen omhandlede det nye cyberspace fænomen Anonymous, som Times Magazine erklærede som blandt top10 målt på de mest indflydelsesrige aktører i år i 2012.

Emir angreb Anonymous som en global social bevægelse, med sociologisk teori og metoder. Han gennemførte online og offline interview og fik gennembrud med at indtræde en meget “sikkerhedsbevidst” bevægelse, som ellers aldrig  åbner op for udefrakommende, på grund af frygten for infiltration fra sikkerhedstjenester. Det er af gode grunde, når bevægelsen har været jaget af FBI, CIA og MI5 i længere tid.

Det videnskabelige studie blev kronet med en “masterafhandling” på det sociologisk fakultet, Københavns Universitet.  Det er den første videnskabelige undersøgelse  af sin art i Europa, Mellemøsten og Asien. Senere blev Emir interviewet som en “Specialist” vedrørende hans studie i DR P1 .

Se venligst på højre kolonne under billedet

 

Emir Degirmenci: Har organiseret og aktivt deltaget i en kampagne i København med offentlige taler, individuelle konsultationer i ghettoområder. Formålet var at inspirere, coache og bidrage til reduceringen af ledighed.

Det resulterede i mange offentlige taler og inspiration og job til de involverede mennesker.

Kære Emir Degirmenci

Hvert år afleveres der 1000’vis af specialer på landets universiteter og andre højere læreanstalter. For langt de flestes vedkommende ender specialet på en støvet hylde efter at være evalueret af to sæt øjne. Det er en skam, mener vi på P1 Eftermiddag. Vi tror på, at der ligger en masse god og anderledes viden skjult i specialerne, og vi finder det forfriskende, at specialet ofte er skrevet ud fra kandidatens lyst til at dykke ned i et nicheområde.

Vi ønsker på P1 Eftermiddag at give specialerne den opmærksomhed, de har fortjent – og samtidig give vores lyttere en indsigt i et stofområde, de måske ikke i forvejen vidste, var vigtigt og spændende.

Vi har fra dit institut fået anbefalet netop dit speciale som et, der fortjener en tur i æteren. Derfor vil vi gerne bede dig om at sende max. en halv A4-side med titlen på dit speciale samt den overordnede problemformulering og konklusion og ikke mindst din personlige motivation for emnet.

Mvh.

–– – – – – – – – –

Olivia Nepper Winther
P1 Eftermiddag

DR
Adresse
Postnummer og by
T +45 3520 3040
D +45 2854 0112
olni@dr.dk
http://www.dr.dk

Hvis du er som fleste ledere så mener du

At problemerne med at eksekvere strategi består i at få folk til at gøre som der står i planerne.

Når du så ikke opnår de ønskede resultater, så bliver du mere stresser også er du tilbøjelig til at reagere ved at gå endnu mere i detaljer og udøve strammere kontrol.  Sådan er de fleste, er du også sådan?

Kvalifikationer og Resultater

Herunder kan du læse udvalgte kvalifikationer og resultater. For uddybning kan du med fordel se min uddannelsesbagrund her, mine resultater i erhvervslivet her og slutteligt kan du se anderkendelser og referencer både på min LinkedIN og her

Uddannelse

  • Kandidatgrad i sociologi
  • Certifikat i PeopleTools
  • Erfaren bruger som konsulent af styrketest og professionel tilgang til styrkebaseret ledelse
  • Rutineret bruger som konsulent af personlighedstest (16-typer)

Erhvervserfaring og resultater

  • Co-Founder i BODYSHIFT
  • Co-Founder i MINDSHIFT
  • Co-founder i CARSHIFT
  • Chefkonsulent - hjulpet hundreder af kandidater i job på 2 år
  • Chefkonsulent - skabt vækst og omsætning for mange millioner for mine kunder

Ydelser og konsultation

“Hvis du ændrer den måde du anskuer din virkelighed på, vil den virkelighed du anskuer ændre sig”

Konsultation

Angrib nye markeder

Angrib nye markeder og få solgt dit produkt til millioner af mennesker

Vækst i din virksomhed

Skru op for handlekraften

Skru op for handlekraften i din virksomhed og se massiv vækst

Vækst i din virksomhed

Maksimer din viden

Maksimer dit salg ved at maksimere din viden om dine kunder

Hvad kan jeg holde foredrag om?

Ideudvikling

 

Branding

 

Målsætning og vision

 

Marketing

 

U

Forskning

 

Rekruttering

 

Betydningen af at netværke

 

Workflow i en virksomhed

 

Kontakt

Phone

+45 60 63 56 63

Email

e.d@emirdegirmenci.dk

Address

Jagtvej 76, 2200 København N

Skriv direkte til mig her

Emir Degirmenci

 

Presse & Medier

Pressemedlemmer er velkommen til at kontake os her vedr. Emir Degirmenci eller af hvilken som helst af hans virksomhed

Følg mig

Alle rettigheder forbeholdes  2018

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D