fOREDRAGSHOLDER eMIR dEGIRMENCI

Nå nye højder
 
Læs mereStart i dag

Emir har arbejdet for disse klienter og udført forskelligartet opgaver

 

Kommunikative opgaver i form af offentlige taler og lingvistiske translationer, hvor sprogene Dansk, Tyrkisk og Arabisk har været brugt professionelt.

Konsulentopgaver: Som en jobkonsulent. Som en forretningskonsulent. Som en familiekonsulent. Som en chefkonsulent

Derudover har Emir Degirmenci holdt offentlige taler i en international kontekst siden 98. Heriblandt har han holdt taler i Berlin (Tyskland), Salzburg (Østrig), Ankara og Bursa (Tyrkiet), Breda og Rotterdam (Holland), Genk (Belgien) etc.

Samarbejdspartnere

Testimonials

 

Here you can read some of my customers testimonials:

Emir er en særdeles reflekterende og vidende mand der, mens han var ansat, ydede en stor indsats for at få arrangementet til at virke og løse de opgaver han blev stillet.

Emir er også meget observerende når han arbejder, hvilket resultere i præcise og udførlige beskrivelser af de indsatser han har udført. Den borger Emir var ansat til at hjælpe kun godt være lidt truende i sin adfærd, dette påvirkede ikke Emir i hans indsats, ligesom Emir deltog i møder med både Politi og kommunale myndigheder.

Jeg giver hermed Emir min anbefalinger i stillinger hvor hans kompetencer kan finde anvendelse og stiller mig til rådighed for uddybning af denne udtalelse.

Afdelingsleder

Henrik Christensen

 

Til hvem der måtte vedrøre

Emirs arbejdsopgaver har primært bestået i at udarbejde artikler til ViOSS hjemmeside på baggrund af forskningsartikler. Han har derfor skrevet resumeer af videnskabelige artikler fra fx International Journal of Eating Disorders, samt større rapporter fra fx SFI og KORA. Emir Degirmenci har derudover foretaget sociologiske analyser af årsage og sammenhænge omkring spiseforstyrrelser.

Emir har gået til enhver arbejdsopgave med stort engagement og arbejdsflid og jeg giver Emir mine varmeste anbefalinger. Såfremt der måtte være spørgsmål til nærværende anbefaling eller brug for en reference står undertegnede gerne til rådighed på telefon 35 20 04 46 eller mail mfa@vioss.dk

Med venlighilsen

Mia Falconer Head of the docx knowledge center

Kære Emir,

Tak for din tid som Chefkonsulent i DEKRA hvor du har været en super værdsat kollega.
Hvis jeg bliver spurgt af en af dine fremtidige samarbejdspartnere eller arbejdsgivere, om jeg vil give en reference,
vil jeg selvfølgelig gerne det.
Jeg vil gerne give dig følgende ord med på vejen, hvor jeg tager udgangspunkt i DEKRAs 5 værdier

Kundefokus:
• Du er eminent til at fokusere på kunden og det er helt klart at du får din energi ved at arbejde hos og for
kunderne. Løsningen der leveres skal have effekt – og det får de med dig som tovholder. Du har skabt særdeles
gode resultater både for kunderne og for os. Det er en fornøjelse at have medarbejdere som man med tryghed i
maven kan overlade kundestafetten til. Du har en stor forståelse for vore kursister forskellige kulturelle baggrund,
som har åbnet nogle nye døre for os.

Teamwork:
• Selv om du bruger mere end 90 % af tiden hos kunderne så har du en stærk teamånd og har altid været en
god ambassadør for DEKRA – det er jeg sikker på du også vil være i fremtiden. Du har altid været klar på at give
en hånd med

Entreprenørskab:
• I DEKRA skal vi turde turde – og udfordre status quo. Det er hvad der kendetegner din tilgang. Du er proaktiv
og vil gerne gå nye veje. Du ser muligheder andre ikke ser – og du leverer varen.

Oprigtighed:
• Man skal kunne stole på DEKRA. Og jeg stoler på dig Emir – og har stor tillid til dig. Det har jeg haft fra første
gang jeg mødte dig hvor du skabte en masse kontakter i Helsingør.

Kvalitet & Sikkerhed:
• Kvalitet er vigtigt for dig – også fra baglandet – så det du lover kunderne også bliver leveret. Her er du god til
at fokusere og rette ting der måtte kræve det.

Kære Emir – jeg håber at vores veje mødes mange gange fremover og jeg ønsker dig og din familie alt
mulig held og lykke.
Med venlig hilsen

Peter Laursen
Koncerndirektør
DEKRA Danmark

Først og fremmest bistod han i planlægningen af den 17. nordiske migrationsforskningskonference, der blev afholdt på Københavns universitet i august 2014. Derudover lavede han interviews til en undersøgelse om skilsmisser i etniske minoritetsfamilier.

Emir demonstrerede flere gange vaærdien af sin to-kulturelle baggrund: Han taler flydende tyrkisk, hvilket fx gjorde ham i stand til at tale med tyrkiske ældre, der deltog i kommunale sundhedsarrangementer.

Også i forbindelse med forberedelserne til den nordiske migrationsforskningskonference var Emir til stor hjælp.
Konferencen havde over 200 deltagere, og Emir havde ansvaret for fx at holde styr på indsendte abstracts, kommunikere med workshopledere i flere lande, og tage hånd om forskellige praktiske opgaver.

 

Det var således Emir, der – via sit netværk- fandt stedet hvor vi holdt vores konferencemiddag: I tråd med konferencens tema valgte vi ikke at holde det på en traditionel restaurant, men fik et særligt arrangement i en tyrkisk “dügün salonu” – en bryllupssal. Arrangementet var en kæmpe succes.
Emir viste sig også god til at arbejde selvstændig: Dette blev i sjælden grad nødvendigt da jeg desværre på grund af en plejeorlov, måtte forlade min arbejdsplads. Men med sin positive tilgang til sine arbejdsopgaver og sine to kulturelle kompetencer kan jeg dermed give Emir mine klare anbefalinger
De bedste hilsner

Anika Liversage

Senior researcher – SFI the danish national research center for welfare.

Emir er en utrolig vidende person. Hvis ikke han allerede har besvaret dit spørgsmål, vil han gå langt for at kunne gøre det. Han passion og dedikation ifbm. at hjælpe andre og i forbindelse med at kunne gøre en forskel er virkelig stor.

Med venlig hilsen

Pernille Feather

Consultant in Copenhagen Municipality

Emir løste sin første opgave allerede på sin ansættelsesdag, og er siden fortsat med at være en særdeles værdsat tolk. Vi sætter stor pris på Emirs arbejdsgiver og konsekvent høje niveau, mens vores kunder og deres borgere værdsætter Emirs forståelse og indlevelse – Han begår sig lige så godt på dansk, tyrkisk og arabisk, både sprogligt og kulturelt.

Emirs opgaver for os har blandt andet omfattet kommunale instanser, rets- og jurudiske opgaver samt tolkninger ved Statsforvaltningen.

Jeg giver Emir mine bedste anbefalinger med på vejen.

Jeg er sikker på, at han vil blive et aktiv for enhver virksomhed.

Skulle der være behov for yderlige information, står jeg gerne til rådighed med uddybende oplysninger

Med venlig hilsen

Jesper Harder Søndergaard.

CEO Tolkegruppen / Translator Group

 

 

Mindshift har været rigtig gode til at identificere og anerkende den sårbarhed man er i som ledig jurist, forløbet har gjort mig modigere ift. jobsøgning end nogensinde før.

Jeg føler mig ikke ”udsat” og ”blottet” længere når eller hvis jeg skal søge et nyt arbejde igen. Med de tanke-bearbejdnings-redskaber jeg har fået, kan jeg overbevise mig selv først og fremmeste og andre, at jeg bedst egnet til den pågældende stilling.

Min arbejdsplads i dag havde egentlig ikke brug for en jurist og de har aldrig haft et opslag fremme på nettet eller lignede, jeg overtalte min chef, at hendes virksomhed havde brug for mig og, at jeg konstruktivt kunne være en del af løsningen på virksomhedens problemer.

Jeg kan tydeligt huske, at min chef/leder blev helt overrasket over, hvor meget jeg havde sat mig ind i hendes virksomhed og hvordan jeg præsenteret helt konkrete løsningsmodeller for hendes arbejde. Jeg har aldrig nogensinde troet, at man kunne få et arbejde ved at ”pege på en virksomheds fejl” også oveni præsentere sig selv som del af  løsningen. Denne ”frækhed” har jeg lært fra mindshift.

Jeg ved at jeg med sikkerhed vil bruge mindshift igen, ikke fordi jeg har brug for at blive bedre til at søge arbejde, men fordi jeg har lært at bruge mindshift som en base til at udvikle og styrke mine tanker, selvtillid og lederegenskaber.

Jeg har været rigtig glad for mit samarbejde med mindshift og jeg har anbefalet mindshift til mine venner og bekendte.

Jeg har været overrasket over seriøsiteten fra mindshifts side af, deres dedikation og engement har smittet af på mig.

Det er rigtig hårdt at være ledig og for mig var det et stort peronligt nederlag, Mindshift har altid anerkendt de personlig udfordringer man bliver udsat for som ledig akademiker, jeg blev mødt af en fordomsfri coach i et tabufrit miljø.

 

 

Emir Degirmenci er en vellidt tolk blandt vores kunder. Han er stabil, fleksibel og udviser stor respekt for sit job som tolk.

Emir har i sit virke som tolk udført tolkninger hos læger, hospitaler, psykiatrien samt kommunale institutioner og er i besiddelse af en høj faglig kompetence.

Emir behersker både tyrkisk såvel arabisk på et højt niveau og kan dermed fange de små nuancer i sprogene på højde med en statsprøvet tolk

Mvh.

Anka Lalatovic

Daglig leder

Social Medical Interpreting Service A/S

Kære Emir Degirmenci

Hvert år afleveres der 1000’vis af specialer på landets universiteter og andre højere læreanstalter. For langt de flestes vedkommende ender specialet på en støvet hylde efter at være evalueret af to sæt øjne. Det er en skam, mener vi på P1 Eftermiddag. Vi tror på, at der ligger en masse god og anderledes viden skjult i specialerne, og vi finder det forfriskende, at specialet ofte er skrevet ud fra kandidatens lyst til at dykke ned i et nicheområde.

Vi ønsker på P1 Eftermiddag at give specialerne den opmærksomhed, de har fortjent – og samtidig give vores lyttere en indsigt i et stofområde, de måske ikke i forvejen vidste, var vigtigt og spændende.

Vi har fra dit institut fået anbefalet netop dit speciale som et, der fortjener en tur i æteren. Derfor vil vi gerne bede dig om at sende max. en halv A4-side med titlen på dit speciale samt den overordnede problemformulering og konklusion og ikke mindst din personlige motivation for emnet.

Mvh.

–– – – – – – – – –

Olivia Nepper Winther
P1 Eftermiddag

DR
Adresse
Postnummer og by
T +45 3520 3040
D +45 2854 0112
olni@dr.dk
http://www.dr.dk

Kvalifikationer & Resultater

Herunder kan du læse udvalgte kvalifikationer og resultater. For uddybning kan du med fordel se min uddannelsesbagrund her, mine resultater i erhvervslivet kan du se her og slutteligt kan du se anderkendelser og referencer både på min LinkedIN og her

Uddannelse

  • Kandidatgrad i sociologi.
  • Certifikat i PeopleTools.
  • Erfaren bruger som konsulent af styrketest og professionel tilgang til styrkebaseret ledelse.
  • Rutineret bruger som konsulent af personlighedstest (16-typer).

Erhvervserfaring

  • Co-Founder i BODYSHIFT
  • Co-Founder i MINDSHIFT
  • Co-founder i CARSHIFT
  • Chefkonsulent-hjulpet hundreder af kandidater i job på 2 år.
  • Chefkonsulent- skabt vækst og omsætning for mange millioner for kunder.

Ydelser og konsultation

“Hvis du ændrer den måde du anskuer din virkelighed på, vil den virkelighed du anskuer ændre sig”

Konsultation

Angrib nye markeder

Angrib nye markeder og få solgt dit produkt til millioner af mennesker

Vækst i din virksomhed

Skru op for handlekraften

Skru op for handlekraften i din virksomhed og se massiv vækst

Vækst i din virksomhed

Maksimer din viden

Maksimer dit salg ved at maksimere din viden om dine kunder

Hvad kan jeg holde foredrag om?

Ideudvikling

 

Branding

 

Målsætning og vision

 

Marketing

 

U

Forskning

 

Rekruttering

 

Betydningen af at netværke

 

Workflow i en virksomhed

 

Kontakt

Phone

+45 60 63 56 63

Email

e.d@emirdegirmenci.dk

Address

Jagtvej 76, 2200 København N

Skriv direkte til mig her

Emir Degirmenci

 

Presse & Medier

Pressemedlemmer er velkommen til at kontake os her vedr. Emir Degirmenci eller af hvilken som helst af hans virksomhed

Følg mig

Alle rettigheder forbeholdes  2018

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D