Nøgleordene i dette indlæg er: Synergi, teambuilding, Gallups undersøgelse, belønningssystem, talentfulde medarbejdere, teameffekt.

Synergi

Kan det betale sig for virksomheder at investere i stærk teambuilding og synergi?

Synergi betyder: Samspil mellem to eller flere faktorer der forstærker hinanden således at den kombinerede effekt bliver større end summen af de enkelte faktorers bidrag. https://ordnet.dk/ddo/ordbog?query=synergi

Synergi

Nogle virksomheder dyrker individet mere og overser synergi og teameffekten.

Således er deres belønningssystemer møntet på individer, men hvorfor er det en fejltagelse at overse synergi?

Gallup har undersøgt synergi og best performing teams og spottet følgende mønstre ved synergi:

1) Den bedste synergi er hos de teams der evner at se det store billede og gå efter det overordnede fælles mål. Deri ligger der en synergi fordi de evner st sætte virksomhedens mål over deres eget ego. På den måde opstår synergi ved positiv afsmitning på hinanden.

2) Synergi og de bedste teams hænger sammen med diversitet hvilket studier af de mest succesfulde virksomheder i verden viser, hemmeligheden ved synergi hos dem ligger diversitet.

Synergi her omfatter diversitet i færdigheder, etnicitet, alder og køn. Det interessante er at homogene teams viser det modsatte resultat med mangel på diversitet. Eksempelvis er de homogene teams hvor der er mindst synergi, kendetegnet ved aktivt disengagement på 33% endvidere vil disse mennesker adspurgt ikke arbejde under een chef af anden etnicitet i ophav.

3) Synergi er tankevækkende i spørgsmålet om at de hårdest og længst arbejdende teams har så meget og så god synergi at de tiltrækker ligeså talentfulde medarbejdere så synergi dermed vokser.

4) synergi er en kraftfuld størrelse og Modsat
den populære antagelse så er konflikter ikke ødelæggende for synergi i et High performing team. Fordi de er fokuseret på resultater.
Synergi forbliver i teamet fordi de søger efter sandheden under uenighed, de argumenterer objektivt og upersonligt ud fra data, modsat et fiasko team der tager konflikt personligt, så bevarer de synergi ved at fokusere på saglighed og resultater.

Derfor kan investering i synergi og best performing teams betale sig for en virksomhed. Synergi har en direkte effekt på bundlinien og der betaler sig at fremme den fremfor den individ orienterede tænkning.

Synergi og strategisk teambuilding er vejen frem .

Kontakt os hvis du vil høre mere på tlf: 24 24 15 31
El. Mail info@mindshift.dk
Du kan også benytte dig af vores kontaktformular på kontakt siden.

Ny bog på vej
"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"
- Det militære kupforsøg

Ny bog på vej

"Tyrkiets 9/11 - De blodige og lange 22 timer d. 15 Juli 2016"

- Det militære kupforsøg

Følg med. Ønsker du udpluk af bogen i digital version, så tilmeld dig.

Vi sender dig udpluk af bogen snarligt! Glæd dig :D